اطلاعیه: مشکل درگاه های پرداخت شاپرک رفع شده است

برای اجرای وردپرس در کامپیوتر ملزم به فعال سازی یک سرور مجازی در آن هستیم.از آنجا که نصب پکیج های جداگانه PHP و Mysql و … ما را کلافه میکند همیشه به نرم افزار لوکال هاست (Localhost) رو می آوریم تا با نصب یک نرم افزار همه پکیج ها را با هم داشته باشیم.
نرم افزار زمپ (Xampp) یکی از بهترین گزینه ها برای ایجاد یک سرور محلی در کامپیوتر می باشد.در این مقاله 5 مورد از قابلیت هایی کلیدی در مورد نرم افزار لوکال هاست زمپ را بیان می کنیم ، که برای شروع کار حرفه ای و برنامه نویسی وردپرس الزامی است.

دانلود نرم افزار لوکال هاست Xampp

 

سرفصل های محتوا

    چرا هیچ وقت نرم افزار Xampp را در درایو C نصب نکنیم ؟

    نکته ای که در ابتدا باید به آن توجه کنید عدم نصب نرم افزار Xampp در درایو C می باشد. دلیل آن هم بسیار واضح هست چون بعد از تعویض اجباری ویندوز می بایست از تمامی بانک اطلاعاتی یک پشتیبان SQL تهیه کنید و یا پوشه ی Htdocs را فشرده (Zip) کنید و نگه دارید.اما اصلا نیازی به این کارها نیست.
    نرم افزار زمپ اگر چه دارای پکیج نصبی install می باشد، اما در واقع کاملا پرتابل هست و بعد از تعویض ویندوز هیچ مشکلی برای آن بوجود نمی آید.پس با خیال راحت xampp را در یک درایو دیگر نصب کنید و بعد از تعویض ویندوز زمانی که روی دکمه ی Apache Start کلیک میک نید دوباره از شما تاییدیه برای نصب و فعال سازی Mysql و apache می گیرد.

    با خطای معروف Apache shutdown unexpectedly در xampp چه کنیم ؟

    یکی از مشکلاتی که کاربران زمپ با آن مواجه می شوند ، زمانی است که برای بار اول دکمه start را می زنند با خطای قرمز رنگی Apache shutdown unexpectedly مواجه می شوند.این خطا عموما به این دلیل هست که پورت 80 کامپیوتر شما توسط نرم افزار دیگری اشغال شده و شما می بایست یک پورت دیگر برای زمپ تعریف کنید.در ویندوز 10 اغلب مشکل از نرم افزار skype هست که بصورت پیش فرض در آن فعال می باشد.

    نرم افزار xampp

    برای تغییر پورت apache مراحل را به ترتیب انجام می دهیم :

    1. در محل نصب نرم افزار زمپ وارد پوشه  xampp\apache\conf شوید و فایل httpd.conf را با یک ویرایشگر مثلا نرم افزار notepad ویندوز باز کنید.
    2. با فشردن کلیک ctrl+F عبارت Listen 80 را در فایل سرچ کنید و عدد 80 را به عدد دلخواه تغییر دهید مثلا بنویسید Listen 8080
    3. در همان فایل دنبال عبارت ServerName localhost:80 بگردید و آن را نیز به ServerName localhost:8080 تغییر دهید.
    4. در محیط نرم افزار زمپ مانند تصویر بالا روی گزینه ی config کلیک کنید و فایل httpd-ssl.conf را باز کنید.
    5. در این فایل به دنبال خط Listen 443 بگردید و به Listen 4433 تغییر دهید.
    6. دوباره در همین فایل به دنبال عبارت <VirtualHost _default_:443> و ServerName localhost:443 بگردید و عدد 443 را به 4433 تغییر دهید.
    7. پس از اتمام کار حتما apache را restart کنید. برای این کار کافی است یک بار سرویس را Stop و دوباره start کنید.

    خطای win crt runtime در نرم افزار لوکال هاست

    خطای runtime ویندوز که اصولا در نسخه های قدیمی ویندوز رخ می دهد بدلیل عدم نصب پکیج های استاندارد Visual C++ Redistributable در ویندوز می باشد.برای حل این مشکل ، تنها کافی است نسخه نهایی Visual را از وب سایت مایکروسافت دانلود کنید و نصب کنید.اگر همچنان این مشکل را داشتید در control panel ویندوز را آپدیت کنید.

    آموزش نصب php در خط فرمان ویندوز CMD

    همان طور که می دانید بسیار از کارهای روزانه برنامه نویسان و توسعه دهنگان وردپرس در محیط خط فرمان command line انجام می شود.بعد از نصب xampp نرم افزار CMD ویندوز را باز کنید و عبارت زیر وارد کنید :

    php -v

    ما بوسیله ی این دستور متوجه خواهیم شد که چه نسخه ای از PHP در ویندوز نصب و آماده پاسخ گویی هست.اگر با پیام خطای ‘php is not recognized as an internal or external command مواجه شدید به این معنی است که هنوز ویندوز کامپیوتر و محیط Cli ، نسخه php شما را نشناخته هست.
    برای نصب php در CMD می بایست آدرس محل نصب php که به همراه زمپ در سیستم ما نصب شده در متغیر های محیطی یا Environment Variables ویندوز اضافه شود.
    اگر با خط فرمان ویندوز و تظیمات آن آشنایی ندارید ، مقاله زیر را حتما مطالعه کنید :

    آموزش دستورات خط فرمان ویندوز برای برنامه نویس وردپرس حتما بخوانید : دستورات کاربردی خط فرمان ویندوز که هر توسعه دهنده وردپرس باید بداند ؟

    برای من که زمپ را در درایو F نصب کردم آدرس path را می بایست به صورت زیر در System Variables وارد کنم (آدرس پوشه ای که فایل php.exe در آن وجود دارد) :

    F:\xampp\php

    حال اگر در CMD امتحان کنید ، می بینیم که با دستور php -v ورژن نصب شده را به ما برمیگرداند.

    نصب php در خط فرمان ویندوز

    تست دستورات php در خط فرمان

    برای مثال توسط دستور php -a میتوانیم تکه کدی از php را در محیط cmd تست کنیم. دستور زیر را وارد کنید تا نتیجه 8 به شما برگردانده شود :

    php -a
    echo 3+5;

    اجرای کد php در ویندوز
    دقت کنید کنید در مرحله ی آخر با زدن کلید Ctrl+C از ادامه کار با php صرف نظر کردیم و دوباره به خط فرمان CMD بازگشتیم.

    آموزش نصب Mysql در خط فرمان ویندوز یا Command Line

    دقیقا مانند php ما میتوانیم Mysql را نیز به خط فرمان ویندوز اضافه کنیم و از آن استفاده کنیم.
    یکی از قابلیت های شگفت انگیز کار با بانک اطلاعاتی در محیط CMD سرعت بسیار زیاد پردازش های آن هست.
    به عنوان مثال import کردن یک فایل sql در محیط phpmyadmin همیشه کمی با سرعت پایین انجام می شود. مخصوصا زمانی که با پیام Maximum execution time in phpMyadmin یا بزرگ بودن حجم فایل SQL برای ایمپورت مواجه نشویم.
    اما خیالتان راحت باشد در محیط خط فرمان ن محدودیتی وجود دارد و ن مشکل کم بودن سرعت.
    مانند روش بالا می بایست آدرس محل قرارگیری فایل mysql.exe را به system variables ویندوز اضافه کنیم . برای من که زمپ را در درایو F نصب کردم می شود این :

    F:\xampp\mysql\bin

    همیشه بعد از این کار CMD را ببندید و دوباره باز کنید و یا حتی در مواقعی سیستم را restart کنید.خوب دیگر کار تمام هست.به دنیای MariaDB در خط فرمان ویندوز خوش آمدید.

    برای دریافت نسخه ی کنونی بانک اطلاعات mysql از دستور mysql -v استفاده کنید تا خروجی را مشاهده کنید.

    آموزش اتصال به بانک اطلاعاتی mysql از طریق خط فرمان

    توسط دستور زیر میتوانیم به MariaDB متصل شویم :

    mysql -h localhost -u root -p

    در دستور بالا ما گفتیم که به سرور لوکال هاست متصل شو با نام کاربری root و پسوورد خالی، چون زمپ در حالت عادی رمز عبوری برای دیتابیس ندارد به همین دلیل جلوی p- را خالی گزاشتیم.در صورتی هم که با پیغام Enter Password مواجه شدیم خالی بگزارید و کلید enter را بزنید.

    زمانی که وارد MariaDB شدید . حال میتوانید دستورات SQL را در آن جرا کنید مثلا برای نمایش تمامی دیتابیس ها از دستور زیر استفاده میکنیم :

    show databases;

    نمایش دیتابیس mysql در ویندوز

    هر زمان که میخواهید از پروسس MariaDB یا هر عملیاتی در خط فرمان به حالت عادی برگردین از کلید Ctrl+C استفاده کنید.
    فرض کنید یک دیتابیس با نام wordpress داریم و میخواهیم لیست جداول آن را نگاه کنیم .برای این عمل ابتدا آن دیتابیس را انتخاب میکنیم سپس میتوانیم تمامی چهار عمل اصلی دیتابیس شامل Select یا insert یا update یا delete را با دستورات Sql انجام دهید. دقیقا همان طوری که هسته ی وردپرس توسط کلاس WpDB برای ما انجام می شود.

    use wordpress;
    show tables;
    select * from wp_options where option_name = 'home';

    بانک اطلاعاتی وردپرس در خط فرمان cmd

    آموزش ایجاد پایگاه داده وردپرس در خط فرمان

    برای این کار از دستور زیر استفاده کرده و براحتی برای پروژه وردپرس خودمان یک بانک اطلاعاتی ایجاد می کنیم.بصورت پیش فرض کاراکتر ها در دیتابیس UTF8 می باشد ، پس از این نظر خیالمان راحت هست.در خط زیر من یک دیتابیس به نام wp در بانک اطلاعاتی ساختم.

    create database wp;

    آموزش گرفتن خروجی SQL از بانک اطلاعاتی در خط فرمان ویندوز

    برای گرفتن خروجی یا بک اپ از بانک اطلاعاتی MySql در ویندوز با سریع ترین سرعت ممکن میتوانیم از دستور mysqldump استفاده کنیم.همان طور که میدانید علامت بزرگتر (<) در خط فرمان به معنای خروجی هست.در مثال زیر براحتی از دیتابیس  وردپرس سایت ما که با نام wp هست خروجی میگیریم :

    mysqldump -p -u root wp > F:/backup.sql
    mysqldump -p -u root wp wp_options > F:/backup.sql

    گرفتن خروجی از بانک اطلاعاتی

    در مثال بالا به چند نکته دقت کنید :

    1. اول اینکه دستور mysqldump نیازی به وارد شدن در محیط mariaDB ندارد و خود یک دستور جداگانه هست که در پوشه bin بانک اطلاعاتی معرفی کردیم.
    2. دستور mysqldump جز دستورات مهم تلقی می شود . برای همین حتما میبایست CMD ویندوز را در حالت administrator باز کنید تا بتوانید آن را اجرا کنید.
    3. در خط اول ما از نام دیتابیس wp یک خروجی sql در درایو F گرفتیم.(برای من خروجی این کار به 2 ثانیه هم نکشید)
    4. در خط دوم ما فقط از جدول wp_options در دیتابیس wp یک خروجی گرفتیم.

    آموزش ایمپورت یا فراخوانی SQL در بانک اطلاعاتی توسط CMD

    بسیاری از کاربران از import کردن یک فایل پر حجم Sql ناراضی هستند که عمدتا بسیار زمان می برد در محیط phpMyAdmin. اما بوسیله ی CMD ویندوز میتوانید فایل های پر حجم را سریعا در mysql ایمپورت کنیم. دستور زیر دقیقا شبیه به دستور خروجی گرفتن Sql هست با یک تفاوت کوچک که علامت < به معنای خروجی و نماد > به معنای داخل کردن یا ایمپورت هست :

    mysqldump -p -u root wp < F:/backup.sql

    در مثال بالا ما گفتیم که فایل backup.sql را در دیتابیس root ایمپورت کن.

    افزودن دامنه دلخواه در لوکال هاست

    اگر دقت کرده باشین آدرس اصلی یا دامنه اصلی لوکال هاست ما http://localhost هست. زمانی که یک پوشه برای پروژه ی جدید در آن ایجاد میکنیم آدرس سایت به این صورت در می آید :

    http://localhost/worpdress

    به چند دلیل پیشنهاد میکنم که حتما این آدرس را کنار بگذارید و برای پروژه خودتان یک دامنه ی جدید تعریف کنیم:

    1. اگر در پروژه ای از کلاس WP_Rewrite وردپرس استفاده می کنید و تنظیمات حرفه ای برای آن دارید چون در حالت اولیه پروژه ی ما در یک زیر پوشه هست بعدا که در هاست آپلود شود مشکلاتی بوجود می آورد.
    2. مشکلات ناهماهنگی htaccess برای ما به حداقل می رسد.
    3. امکان نصب وردپرس شبکه برای شما بسیار آسان می شود. چون در حالت اولیه شما قادر به ایجاد ساب دامنه یا subdomain در لوکال هاست نمی باشید

    نحوه ایجاد virtual Host در لوکال هاست

    ابتدا در مسیر نصب نرم افزار xampp بروید و این فایل را با notepad اجرا کنید apache\conf\extra\ httpd-vhosts.conf . در این فایل ما می بایست به ازای تعریف هر دامنه یک مسیری را مشخص کنیم تا لوکال هاست ما بداند در زمانی که یک دامنه خاص در مرورگر صدا زده شد باید به کدام مسیر برود.

    به هیچ وجه از پسوند های دامنه معروف مثل com یا net یا ir برای لوکال هاست استفاده نکنید .چون در این حالت دیگر دسترسی به همان سایت com نخواهید داشت پیشنهاد من استفاده از دامنه local. هست مثلا من پروژه سایت خودم را به دامنه realwp.local در کامپیوتر خودم ذخیره کردم.

    من در انتها فایل httpd-vhosts.conf موارد زیر رو اضافه کردم .اگر دقت کنید تمامی دستورات در حال حاضر در این فایل به صورت comment هستند یعنی علامت #  هیچ کاری را انجام نمی دهند.

    <VirtualHost *:80>
        DocumentRoot "F:/xampp/htdocs/"
        ServerName localhost
    </VirtualHost>
    
    <VirtualHost *:80>
        DocumentRoot "F:/xampp/htdocs/wordpress/"
        ServerName realwp.local
    </VirtualHost>

    در مثال بالا ما دو دامنه را فعال کردیم ابتدا دامنه اصلی localhost را فعال کردیم و در مرحله ی بعد دامنه realwp.local را که مسیر آن در پوشه ی htdocs/wordpress قرار دارد مشخص شده است.
    در مرحله ی بعد می بایست در فایل host مرکزی ویندوز این دامنه را اضافه کنیم .برای این کار فایل با مسیر زیر را با notepad باز کنید ، دقت کنید چون این فایل مربوط به فایل های سیستمی هست نرم افزار notepad را بصورت run as administrator فراخوانی کنید :

    C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

    در خط آخر این فایل محتوای زیر را وارد کنید :

    127.0.0.1       localhost
    127.0.0.1       realwp.local

    کار تمام است می توانید در مرورگر آدرس http://realwp.local را باز کنید و نتیجه را ببینید. همچنین موقع نصب وردپرس یا در پایگاه داده جدول wp_options میتوانید دامنه بالا را وارد کنید.

    فعال سازی Xdebug برای تست کدها در لوکال هاست

    برای دیباگ کردن و تست کدهای php ابزاری به نام Xdebug وجود دارد.این قابلیت به صورت یک افزونه در قالب فایل dll به php ضمیمه می شود.و در نرم افزار های ویرایشگر حرفه ای و IDE ها مثل PHP Storm از آن استفاده می شود.
    برای نصب Xdebug وارد این صفحه شوید و آخرین نسخه ی فایل Dll آن را دریافت کنید.
    برای نصب xdebug در نرم افزار لوکال هاست Xampp این فایل dll را در داخل پوشه xampp\php\ext در محل نصب نرم افزار Xampp قرار دهید.
    حال باید وارد فایل php.ini شوید و کدهای زیر را در خط پایانی آن اضافه کنید : (فایل php.ini در در پوشه نصب xampp در فولدر php قرار داد)

    [XDebug]
    zend_extension=c:\xampp\php\ext\xdebug.dll
    xdebug.remote_enable=1
    xdebug.remote_handler=dbgp
    xdebug.remote_host=localhost
    xdebug.remote_autostart = 1
    xdebug.remote_port=9000
    xdebug.show_local_vars=1
    

    دقت کنید مسیر فایل در کد بالا در درایو C قرار دارد .شما با توجه به محل نصب xampp مقادیر آن را تغییر دهید و سپس فایل را ذخیره کنید.
    حال اگر وارد نمایش جزئیات نسخه php یا همان phpinfo شویم متوجه فعال سازی Xdebug خواهیم شد.

    نصب xdebug در php

    چرا سرعت سایت وردپرس در کامپیوتر بسیار پایین هست ؟

    یکی از مشکلاتی که کاربران در هنگان نصب و استفاده از وردپرس در لوکال هاست دارند ، پایین بودن سرعت وب سایت در لود صفحات هست.برای رفع این مشکل تنها کافیست در زمان نصب وردپرس در قسمت سرور دیتابیس به جای عبارت localhost از 127.0.0.1 استفاده کنید.اگر از قبل وردپرس را نصب کرده اید میتوانید فایل wp-config.php را ویرایش کنید و در بخش DB_HOST این مقدار را وارد کنید.

    آموزش نصب SSL در لوکال هاست

    در پروژه ای با Gmail Api شرکت گوگل کار میکردم.اما در زمان اجرای دستورات در لوکال هاست با خطای عدم نصب ssl در وب سایت مواجه شدم.
    برای این که بتوانیم ssl را در کامپیوتر نصب کنیم و از آدرس http://localhost به آدرس https://localhost مهاجرت کنیم مراحل زیر را انجام دهید :

    1. ابتدا فایل pem مربوط به ssl را اینجا دریافت کنید.
    2. فایل را از حالت فشرده خارج کرده و در محل نصب نرم افزار xampp ، در پوشه زیر مجموعه ی زیر کپی کنید : php\extras\ssl\cacert.pem
    3. حال فایل php.ini را باز کنید و خط پایین را در آن اضافه کنید و ذخیره کنید:
    curl.cainfo = "C:\xampp\php\extras\ssl\cacert.pem"

    حال apache را یک بار خاموش/روشن کنید و نتیجه را ببینید.

    مطلب رو به اشتراک بگذارید
    ۱۲دیدگاه
    در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!
    ارسال دیدگاه
    • avatar

      علی

      پنجشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۷ ۵:۵۸ ب٫ظ

      سلام
      ممنون از اطلاعات مفید
      من همه موراد رو تونستم انجام بدم و عملی شد
      ولی ssl هرکاری کردم فعال نشد و همچنان تو گوگل کروم ارور میده

    • avatar

      مهدی

      یکشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۷ ۲:۵۱ ب٫ظ

      سلام من میخوام یه سایت وردپرسی را در یک شبکه lan بدون اینترنت استفاده کنم ولی سرعت وردپرس به حدی کند میشه که حتی پنل وردپرس هم باز نمیشه چطور میشه فایل هایی که نیاز داره رو شناسایی کرد و در لوکال قرار داد و به وردپرس فهموند که از لوکال بخونه

      • مهرشاد درزی

        مهرشاد درزی

        یکشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۷ ۹:۰۳ ب٫ظ

        شما می بایست افزونه های غیر فعال سازی آپدیت وردپرس رو نصب کنید تا هر گونه کانکت وردپرس به سرور های دیگه رو ببنده تا تایم انتظار از بین بره همچنین مواردی کوچک مثل قرار دادن 127.0.0.1 بجای localhost در نام پایگاه داده و ... هم وجود دارد که یمتونه سرعت رو توی لوکال بالا ببره.

    • avatar

      سجاد

      چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ ۳:۳۹ ب٫ظ

      سلام، من با زمپ وردپرس رو بالا آوردم، بعد تو کامپیوتر تحت شبکه، آی پی کامپیوترم رو وارد میکنم، صفحه رو میاره ولی اصلا قالب سایتم رو نمی خونه و فقط به صورت HTML متن سایت رو نشون میده!
      اگه راهنماییم کنید ممنون میشم...

      • مهرشاد درزی

        مهرشاد درزی

        دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ ۱۱:۲۴ ق٫ظ

        شما آدرس سایت رو در قسمت تنظیمات وردپرس باید دقیقا همون آی پی شبکه بزارید تا فایل هاتون خونده بشه.

    • avatar

      یاوری

      سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۹:۱۹ ب٫ظ

      سلام برای یادگیری phpزمپونصب کردم سایتونشون میده ولی تصاویروفونتهاوکلافایلای خارجی رولودنمیکنه به دیتابیس هم وصل نمیشه کدهاروبرای چندنفرفرستادم گفتندمشکلی نداره ولی نمیدونم چراتوسیستم من اینجوریه.. به نظرشمامشکلش چی میتونه باشه؟ قبلا وردپرس روسیستم داشتم وپاک کردم میتونه به خاطراون باشه؟

      • مهرشاد درزی

        مهرشاد درزی

        پنجشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۷:۲۱ ب٫ظ

        زمانی که دکمه ی Start در MySQL را می زنید اگر به خطایی مانند Runtime برخورد میکنید میتونید از ویدیو هایی که در یوتیوب هست برای حل این مشکل استفاده کنید.

    • avatar

      فرشید

      جمعه ۳ خرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۱۲ ب٫ظ

      سلام
      ممنون از مقاله‌ی بسیار ارزشمندتون
      با توضیحاتی که در مورد پورتابل بودن نرم‌افزار Xampp دادید با این حساب الان که من Xampp رو روی درایو C نصب دارم و سایتم رو دارم طراحی میکنم، مجبورم که ویندوز رو عوض کنم. اگر کل نرم‌افزار Xampp رو به درایو دیگه‌ای انتقال بدم و بعد از نصب مجدد ویندوز اون رو به درایو C منتقل کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد و درست عمل خواهد کرد؟ یا اینکه بعد از انتقال باید تنظیماتی انجام بشه؟
      پیشاپیش از راهنماییتون تشکر میکنم.

      • مهرشاد درزی

        مهرشاد درزی

        شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۸ ۸:۵۰ ق٫ظ

        نرم افزار رو منتقل کنید بعد ویندوز رو عوض کنید دوباره بالاش بیارید و گزینه نصب apache و xampp رو بزنید.قدم بعدی اینه که ی search+replace باید بزنید و آدرس درایو های C که بودش رو به آدرس جدید منتقل کنید همین.

    • avatar

      حسین موسوی

      جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۹۸ ۸:۳۵ ب٫ظ

      سلام آقا سایت خودت وردپرسه چطور حذف کردی وردپرس از اپلایزر و سایر بررسی کننده ها آموزشش میذاری؟

      • مهرشاد درزی

        مهرشاد درزی

        شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ ۱:۱۸ ب٫ظ

        بله سعی میکنم در اسرع وقت ی آموزش آماده کنم در این مورد.

    • avatar

      مهران

      چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ ۹:۳۶ ب٫ظ

      درود بر شما جناب مهرشاد درزی . بسیار با سلیقه مطالب را روان و خاص ارائه کردید که از راه دور قابل فهم و قابل تقدیر است . نهایت تشکر و سپاسگزاری را همراه با بهترین آرزوها تقدیمتان میکنم.

    آکادمی وردپرس واقعی

    دوره جامع مدیریت حرفه ای استارتاپ های وردپرس با خط فرمان و ابزار پکیج منیجر

    در دوره جامع WP-CLI یاد خواهید گرفت، به شکل کاملا حرفه ای و با سرعت بیش تر یک یا چند وب سایت وردپرسی خود را مدیریت کنید.عملیات تکراری در مدیریت وردپرس را برای کاهش هدر رفت زمان خود سیستم سازی کنید. وردپرس شما در حین کار با خط فرمان فشار کم تری به سرور ایجاد می کند و این رویکرد می تواند وب سایت شما را بدون نقص و با سرعت عالی ارائه دهد
    • محتوای آموزشی: ۴۶ جلسه آموزشی شامل ۱۶ ساعت ویدیو آموزشی به همراه تمرینات و فایل PDF خلاصه محتوا
    • پروژه عملی دوره: نصب و مدیریت کامل بخش های یک استارتاپ وردپرس در هاست
    • کلاس رفع اشکال: کلاس آنلاین ۳۰ دقیقه ای در پایان دوره به صورت کاملا خصوصی با استاد درزی برای تثبیت محتوا و رفع اشکالات دانشجو
    ۳,۶۹۷,۰۰۰ تومان
    سرویس ها و خدمات وردپرس

    استعلام سامانه اعتبار سنجی اشخاص حقیقی و حقوقی با کد ملی و شماره همراه در پنل ووکامرس

    قابلیت استعلام در سامانه اعتبار سنجی اشخاص حقیقی و حقوقی برای پرداخت های اعتباری در پنل فروشگاه ووکامرس بر اساس کد ملی و شماره همراه مشتریان وردپرس
    ۴,۵۰۰,۰۰۰ ۲,۸۷۰,۰۰۰ تومان

    اتصال نرم افزار حسابداری ابری رادیکال به افزونه فروشگاه ساز ووکامرس

    اتصال دو طرفه بخش انبارداری یا محصولات و فاکتور های نرم افزار حسابداری ابری رادیکال با افزونه فروشگاه ساز ووکامرس ، همراه با قابلیت بروزرسانی هماهنگ موجودی ها و قیمت های محصول ، ایجاد فاکتور های اتوماتیک به نام مشتریان وردپرس در نرم افزار حسابداری
    ۸۰۰,۰۰۰ ۴۹۷,۰۰۰ تومان

    اتصال نرم افزار حسابداری دشت همکاران سیستم به افزونه فروشگاه ساز ووکامرس

    اتصال دو طرفه بخش انبارداری یا محصولات ، مشتریان و فاکتور های نرم افزار حسابداری دشت همکاران سیستم با افزونه فروشگاه ساز ووکامرس ، همراه با قابلیت بروزرسانی هماهنگ موجودی ها و قیمت های محصول ، ایجاد فاکتور های اتوماتیک به نام مشتریان وردپرس در نرم افزار حسابداری
    ۸,۰۰۰,۰۰۰ ۶,۴۷۰,۰۰۰ تومان

    اتصال یک یا چند پنل فروشندگان دیجی کالا به افزونه فروشگاه ساز ووکامرس

    اتصال و هماهنگی بخش محصولات ، و سفارشات پنل فروشندگان دیجی کالا با افزونه فروشگاه ساز ووکامرس ، همراه با قابلیت بروزرسانی هماهنگ موجودی ها و قیمت های محصول و مدیریت لیست سفارشات دیجی کالا در مدیریت وردپرس
    ۱,۲۵۰,۰۰۰ ۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان

    اتصال نرم افزار حسابداری سپیدار همکاران سیستم به افزونه ووکامرس به همراه پکیج وب سرویس دو طرفه

    اتصال دو طرفه بخش انبارداری یا محصولات و فاکتور های نرم افزار حسابداری سپیدار از شرکت همکاران سیستم با افزونه فروشگاه ساز ووکامرس ، همراه با قابلیت بروزرسانی هماهنگ موجودی ها و قیمت های محصول ، ایجاد فاکتور های اتوماتیک به نام مشتریان وردپرس در نرم افزار حسابداری
    ۱۶,۵۰۰,۰۰۰ ۱۳,۴۷۰,۰۰۰ تومان

    اتصال نرم افزار حسابداری باران به افزونه فروشگاه ساز ووکامرس

    اتصال دو طرفه بخش انبارداری یا محصولات ، مشتریان و فاکتور های نرم افزار حسابداری باران با افزونه فروشگاه ساز ووکامرس ، همراه با قابلیت بروزرسانی هماهنگ موجودی ها و قیمت های محصول ، ایجاد فاکتور های اتوماتیک به نام مشتریان وردپرس در نرم افزار حسابداری
    ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ۸,۴۳۰,۰۰۰ تومان

    اتصال نرم افزار حسابداری هلو به افزونه فروشگاه ساز ووکامرس به همراه پکیج وب سرویس دو طرفه

    اتصال دو طرفه بخش انبارداری یا محصولات ، مشتریان و فاکتور های نرم افزار حسابداری هلو با افزونه فروشگاه ساز ووکامرس ، همراه با قابلیت بروزرسانی هماهنگ موجودی ها و قیمت های محصول ، ایجاد فاکتور های اتوماتیک به نام مشتریان وردپرس در نرم افزار حسابداری
    ۱۸,۰۰۰,۰۰۰ ۱۳,۸۴۰,۰۰۰ تومان

    اتصال نرم افزار حسابداری راهکاران همکاران سیستم به افزونه فروشگاه ساز ووکامرس

    اتصال دو طرفه بخش انبارداری یا محصولات ، مشتریان و فاکتور های نرم افزار حسابداری راهکاران از شرکت همکاران سیستم با افزونه فروشگاه ساز ووکامرس ، همراه با قابلیت بروزرسانی هماهنگ موجودی ها و قیمت های محصول ، ایجاد فاکتور های اتوماتیک به نام مشتریان وردپرس در نرم افزار حسابداری
    ۱۴,۰۰۰,۰۰۰ ۹,۶۳۰,۰۰۰ تومان

    اتصال نرم افزار حسابداری کیان نور رایانه به فروشگاه ساز ووکامرس

    اتصال دو طرفه بخش انبارداری یا محصولات و فاکتور های نرم افزار حسابداری کیان نور رایانه با افزونه فروشگاه ساز ووکامرس ، همراه با قابلیت بروزرسانی هماهنگ موجودی ها و قیمت های محصول ، ایجاد فاکتور های اتوماتیک به نام مشتریان وردپرس در نرم افزار حسابداری
    ۱۲,۰۰۰,۰۰۰ ۹,۵۰۰,۰۰۰ تومان

    اتصال نرم افزار حسابداری مهر باستان به افزونه فروشگاه ساز ووکامرس

    اتصال دو طرفه بخش انبارداری یا محصولات و فاکتور های نرم افزار جسابداری مهر باستان با افزونه فروشگاه ساز ووکامرس ، همراه با قابلیت بروزرسانی هماهنگ موجودی ها و قیمت های محصول ، ایجاد فاکتور های اتوماتیک به نام مشتریان وردپرس در نرم افزار حسابداری
    ۱۲,۰۰۰,۰۰۰ ۸,۵۶۷,۰۰۰ تومان

    اتصال استاندارد رسانه های وردپرس ، فایل های ووکامرس ، EDD و گرویتی فرم به هاست دانلود

    افزایش هشتاد درصدی سرعت وب سایت های وردپرس با اتصال تصاویر ، ویدیو ، صوت و فایل های فروشگاه ووکامرس ، Easy Digital Downloads و گرویتی فرم به هاست دانلود با قابلیت تغییر لینک اتوماتیک رسانه ها در محتوا و محافظ از سرقت فایل فروشی
    ۱,۲۵۰,۰۰۰ ۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان

    اتصال نرم افزار حسابداری گیو به افزونه فروشگاه ساز ووکامرس

    اتصال دو طرفه بخش انبارداری یا محصولات و فاکتور های نرم افزار جامع حسابداری گیو با افزونه فروشگاه ساز ووکامرس ، همراه با قابلیت بروزرسانی هماهنگ موجودی ها و قیمت های محصول ، ایجاد فاکتور های اتوماتیک به نام مشتریان وردپرس در نرم افزار حسابداری
    ۱۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان

    اتصال نرم افزار حسابداری ترنج رهیافت به افزونه فروشگاه ساز ووکامرس

    اتصال دو طرفه بخش انبارداری یا محصولات و فاکتور های نرم افزار حسابداری ترنج رهیافت با افزونه فروشگاه ساز ووکامرس ، همراه با قابلیت بروزرسانی هماهنگ موجودی ها و قیمت های محصول ، ایجاد فاکتور های اتوماتیک به نام مشتریان وردپرس در نرم افزار حسابداری
    ۸,۰۰۰,۰۰۰ ۵,۵۹۷,۰۰۰ تومان